امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۱۹
به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب "شیمی با نگرش آزمایشگاهی" منتشر شد

مرکز انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل، کتاب "شیمی با نگرش آزمایشگاهی" را در 12 فصل و 160 صفحه منتشر کرد.
کتاب "شیمی با نگرش آزمایشگاهی" منتشر شد
شنبه | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ - ۱۳:۰۴ |
اخبار فرهنگي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مدیرمسئول انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: این کتاب توسط دکتر غلامرضا ابراهیم‌زاده رجائی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و عرفان خاکزاده، دانشجوی دبیری شیمی دانشگاه فرهنگیان تالیف شده است.

مهران محمدی اظهار داشت: مولفان در این کتاب با بررسی و ارائه مفاهیم عمومی شیمی و زیرساختار آزمایشگاهی مرتبط با آن، مهمترین دغدغه‌ دانشجویان رشته‌های شیمی، میکروبیولوژی، کشاورزی، مهندسی پزشکی، علوم آزمایشگاهی، محیط زیست، پرستاری و مامایی را رفع کرده‌اند.

وی با بیان اینکه كتاب شیمی با نگرش آزمایشگاهی مي‌تواند به عنوان يك منبع مطلوب، مورد استفاده دانشجويان و پژوهشگران قرار گیرد، تصریح کرد: در این کتاب مفاهیم اساسی شیمی به صورت ساده و شیوا، تبیین و با طرح آزمایش و سؤالات آخر فصل به تفهیم موضوع به خوانندگان پرداخت شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند کتاب حاضر را به قیمت 18000 تومان تهیه کنند.