امروز : دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۴۳
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل:

جهاددانشگاهی به دنبال بر طرف نمودن خلاء های فرهنگی در دانشگاه‌ها است

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل گفت: جهاددانشگاهی سعی دارد با تکیه بر ظرفیت‌ها و استفاده از راهنمایی متخصصین امور فرهنگی، نیازها و خلاءهای این حوزه را در دانشگاه‌ها برطرف سازد.
جهاددانشگاهی به دنبال بر طرف نمودن خلاء های فرهنگی در دانشگاه‌ها است
شنبه | ۱۳۹۷/۰۶/۱۰ - ۱۴:۳۰ |
اخبار فرهنگي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مریم خروشی با بیان اینکه فرهنگ یکی از عوامل مهم و اساسی برای توسعه‌ جامعه‌ است افزود: اگر بعد فرهنگی در جامعه نادیده گرفته و یا از نظام‌های ارزشی، سنت‌ها، باور‌ها و چشم پوشی شود، آن جامعه در مسیر توسعه قرار نخواهد گرفت.

وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی تقویت ارتباط فرهنگی از جمله حضور در شورا‌های فرهنگی استان و دانشگاه‌ها و مشارکت برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در مراکز آموزش عالی را در اولویت فعالیت‌های خود دارد.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل خاطرنشان کرد: با استفاده از توانمندی جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های خبرگزاری‌های دانشجویان ایران (ایسنا) و بین المللی قرآن(ایکنا) در امر اطلاع‌رسانی و مرکز افکارسنجی(ایسپا) در اجرای موفق طرح‌های استانی، اعتماد مسئولان نسبت به این نهاد انقلابی فراهم شده است.

خروشی، راه‌اندازی مراکز آموزش عالی و کانون‌های فرهنگی با توجه به نیازهای استان و مرکز مطالعات پژوهش خطایی را از برنامه‌های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اردبیل عنوان و تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌هایی نیز برای توسعه و تقویت فعالیت‌های فرهنگی انجام گرفته است.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل با اشاره به اینکه باید بپذیریم که وارد جنگ اقتصادی شده ایم و بایستی همه همّت این نهاد برای ایجاد وحدت در بین مردم باشد، اظهارکرد: مهندسی فرهنگ اقتصاد به عنوان مدیریت افکارسازی جامعه، باید به گونه‌ای پیش برود تا بتواند تعادل و تکامل را میان عوامل و متغیر‌های تشکیل‌دهنده اقتصاد شکل دهد.

خروشی با بیان اینکه فرهنگ به عنوان موضوع قابل مدیریت باید در دستور کار فعالیت‌ دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد، یادآور شد: معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل درکنار برنامه‌های فرهنگی در راستای فرهنگ سازی در جامعه تلاش می‌کند.

وی افزود: با توجه به نقش رسانه در فرهنگ سازی و تبدیل فعالیتها به یک اقدام ارزشمند ملی، در حوزه اقتصاد مقاومتی با استفاده از توانمندی خبرگزاری ایسنا، میزگردهای تخصصی در زمینه اقتصاد و اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده است که تا پایان سالجاری برگزار خواهد کرد.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل تصریح کرد: با اقداماتی که در در تمام حوزهای این واحد صورت گرفته است به یقین این نهاد انقلابی در سال‌های آینده در سایه حمایت‌های جهاددانشگاهی کشور، مسئولین استانی و همت اعضای تلاشگر خود، در جایگاه بالاتری از امروز قرار خواهد گرفت.