امروز : جمعه ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۴
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل و اتاق بازرگانی استان

جهاددانشگاهی از جمله نهادهای دلسوز و موثر جامعه است

با هدف گسترش همکاری های مشترک، تفاهم نامه همکاری بین مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان منعقد شد.
دوشنبه | ۱۳۹۶/۱۲/۲۸ - ۱۳:۲۲ |
اخبار روابط عمومي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، رئیس شورای فناوری مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل، یکشنبه 27 بهمن در جلسه انعقاد این تفاهم نامه گفت: تجاری سازی محصولات دانش بنیان حوزه گیاهان دارویی و بازاریابی مشترک تولیدات استانی از مهمترین اهداف انعقاد تفاهم نامه همکاری است.

مهران اوچی اردبیلی با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: بایستی برای توانمندسازی و ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای طرح های توسعه ای و تحولاتی حوزه گیاهان دارویی استان اردبیل برنامه‌ریزی موثری صورت گیرد.

در این مراسم دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی از جمله نهادهای دلسوز و موثر جامعه است گفت: بر این باور هستیم که با ورود این نهاد به عرصه گیاهان دارویی و استفاده موثر از توانمندی های آن می توان در ساماندهی این حوزه حرکت های مثبتی داشته باشیم.

حسین وثوقی ایرانی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا فعالان حوزه گیاهان دارویی را با جهاددانشگاهی ارتباط دهیم خاطرنشان کرد: همه اقدامات باید در سطح جامعه قابل درک، لمس و مورد انتفاع کلیه فعالان قرار گیرد تا بهره مندی از ظرفیت‌های حوزه گیاهان دارویی مفید واقع گردد.

وی به شناسایی بازارهای هدف و مستعد برای محصولات فناورانه استان اردبیل در حوزه گیاهان دارویی تاکید و تصریح کرد: با ارائه یک مقایسه حقیقی باید سطح فعالیت‌های خود را با مراکز علمی دیگر بسنجیم تا بتوانیم برنامه‌های عملیاتی و موثر تدوین نماییم.

سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بخش كشاورزي به ویژه حوزه گیاهان دارویی در توسعه استان اردبيل و امکان بهره گيري از تخصص هاي علمي، تحقيقاتي و كاربردي متقابل در امر توسعه گياهان دارويي استان اردبيل تفاهم نامه همکاری به امضاء طرفین رسیده است.

مهران محمدی افزود: این تفاهم نامه به دنبال آن است تا بهره‌برداری از امکانات علمی، فنی و آموزشی طرفین اعم از فضا و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی و پیاده‌سازی علوم مدرن و نوین روز در اراضی مستعد برای کشت محصولات متنوع به شکل موثری انجام گیرد.

وی ادامه داد: تدوين طرح ها، مقررات و آئین نامه‌های اختصاصي مشترک و متناسب با شرایط استانی، راه‌اندازي تيمهاي تحقيقات كاربردي به منظور توليد دانش‌فني، همكاري در انتشار نتايج حاصل از تحقيقات مشترك در منابع و مجامع معتبر علمي، شناخت نيازهاي منطقه و برگزاری دوره های آموزشی توانمندسازی از مفاد این تفاهم نامه است.

گفتنی است، تفاهم نامه همکاری مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل به مدت 2 سال منعقد شده است.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان