امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۹

انعقاد قرارداد آموزشی با اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل

توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی اردبیل انجام شد: انعقاد قرارداد آموزشی با اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل قرارداد آموزشی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی اردبیل با معاونت توسعه مدیریت و منابع اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل منعقد شد. معاون آموز
شنبه | ۱۳۹۲/۱۱/۲۶ - ۱۶:۲۵ |

توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی اردبیل انجام شد:

انعقاد قرارداد آموزشی با اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل

معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل با اعلام اين خبرگفت: بر اساس اين قرارداد 2 دوره آموزشي آیین دادرسی مالیاتی و قانون و مقررات مالیاتی 3 براي كاركنان امورمالياتي استان، اجرايي مي شود.

سليم پناهي اظهار داشت: مدت زمان آموزش براي هر کدام از اين 2 دوره، 32 ساعت و در مجموع 64 است كه در ساختمان شماره سه جهاددانشگاهي به اجرا در مي آيد.

وي با بيان اينكه در هركدام از دوره ها تعداد 20 نفر به عنوان فراگير شركت نموده اند، خاطر نشان كرد: در پايان دوره ها پس از اخذ آزمون، به فراگيران گواهينانمه معتبر ارائه خواهد شد.