امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۰۸

برگزاری دوره آموزشی مهارت‌های هفتگانه کامپیوتر در شهرستان گرمی

مسئول مركز آموزش تخصصی كوتاه‌مدت جهاددانشگاهی شهرستان گرمی از برگزاری دوره آموزشی مهارت‌های هفتگانه کامپیوتر(ICDL) در این شهرستان خبر داد.
برگزاری دوره آموزشی مهارت‌های هفتگانه کامپیوتر در شهرستان گرمی
یکشنبه | ۱۳۹۷/۰۴/۲۴ - ۱۳:۳۵ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، محمد فتوحی با اعلام این خبر افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر، آشنایی افراد با علوم کامپیوتر جزء ضروریات برای بالا بردن سطح اطلاعاتی و ارتقاء بازدهی شغلی است.

وی اظهار کرد: آشنایی و آگاهی از مفاهیم اساسی تئوری IT، استفاده از ویندوز و مدیریت فایل‌ها، واژه پردازی با برنامه WORD، صفحات گسترده EXCEL، پایگاه‌های داده ACCESS، ابزار معرفی و نمایش POWER POINT و خدمات اطلاعاتی شبکه اینترنت و پست الکترونیک از جمله سرفصل ها و مباحث این دوره است.

مسئول مركز آموزش تخصصی كوتاه‌مدت جهاددانشگاهی شهرستان گرمی، طول مدت این دوره آموزشی را 130 ساعت عنوان و تصریح کرد: دوره آموزشی ICDL برای 42 نفر از آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی این شهرستان در حال برگزاری است و در پایان این دوره به شرکت کنندگان، پس از اخذ نمره قبولی گواهینامه معتبر اعطا خواهد شد.