امروز : یکشنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۵۹

معرفي مركز درمان ناباروري قفقاز

مركز درمان ناباروري قفقاز نيز يكي از مراكز فعال در اين زمينه است كه با توجه به توانايي منحصربفرد آن در سطح استان و منطقه نقش بسزايي در درمان و حل مشكلات هموطنان ايراني و شهروندان كشور آذربايجان ايفا مي نمايد. از توانمندیهای مرکز درمان ناباروري
معرفي مركز درمان ناباروري قفقاز
دوشنبه | ۱۳۹۱/۱۱/۰۹ - ۱۲:۱۲ |
مطالب معاونت پژوهشی

همانطور كه مي دانيد تولد فرزند در زندگي هر زوج تاثيرات مثبت زيادي را بجا مي گذارد. گاه حجم اين تاثيرات بر روي هر يك از زوجين و اطرافيان آنها بقدري است كه وقتي زوج در راه رسيدن به فرزند دچار مشكل مي شوند، ديگر نمي توانند با رضايت و شرايط گذشته به زندگي خانوادگي خود ادامه دهند. از اينروست كه امروزه ناباروري يكي از 5 علت اصلي طلاق و بوجود آمدن مشكلات اجتماعي در دنيا بحساب مي آيد.

از سوي ديگر، در كشور ما فرزند عامل اصلي پيوند دهنده و متصل دهنده زوج ها به يكديگر براي ادامه زندگي مشترك محسوب مي شود. بهمين خاطر شايد بتوان گفت كه تاثيرات مخرب ناباروري بر زندگي مشترك افراد در جامعه ايراني، بيشتر از بسياري جوامع ديگر است. از طرفي امروزه با پيشرفت علم بسياري از اين قبيل مشكلات با درمان حل شده و از بروز مشكلات آتي اجتماعي جلوگيري بعمل مي آيد، بگونه اي كه حدود 65% از زوج های نابارور، با استفاده از روش های موجود صاحب فرزند شده اند.

دو طرح کاربردی کشاورزی در جهاد دانشگاهی اردبیل اجرا می شود