امروز : پنج شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۲۴
مدیر مالی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل:

جهاددانشگاهی تاثیرات مثبتی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی در سطح کشور داشته است

مدیر مالی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: جهاددانشگاهی با آموزش‌های شغل محور، تاثیرات مثبتی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی در سطح استان و کشور گذاشته است.
جهاددانشگاهی تاثیرات مثبتی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی در سطح کشور داشته است
چهارشنبه | ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ - ۱۲:۳۲ |
اخبار پشتيباني

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مهدی فتحی با بیان اینکه جهاددانشگاهی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی در کشور است، افزود: با اینکه اکثر هزینه‌ واحدهای جهاددانشگاهی توسط خود آنها تامین می‌شود با این وجود این نهاد توانسته است برای رسیدن به اهدف، پویایی خود را حفظ کند.

وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی با پژوهشگاه، پژوهشکده، سازمان، مراکز و واحدهای پژوهشی، درمانی و آموزشی مستقر خود در سراسر کشور، خدمات و فعالیت‌های شاخص و ارزشمندی را در طول ۳۸سال فعالیت خود به جامعه ارائه کرده که نتایج آن در پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور نمود دارد.

فتحی به تجارب ارزنده جهاددانشگاهی در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی اشاره و تصریح کرد: از زمان تشکیل، این نهاد انقلابی خدمات تاثیرگذاری در سطح کشور و استان ارائه کرده که این خدمات، موجب ایجاد اعتماد و باور عمومی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی نسبت به عملیاتی کردن طرح‌های کاربردی توسط جهاددانشگاهی شده است.

وی، جهاددانشگاهي را پلي ميان دانشگاه و بخش صنعت عنوان کرد و افزود: با توجه به اشتغال بیش از 200 نفر در مجموعه جهاددانشگاهی استان اردبیل، انتظار می‌رود مسئولان به نهادهای غیردولتی عمومی همچون جهاددانشگاهی که برای توسعه و پیشرفت فعالیت‌های استان تلاش می‌کنند، مساعدت‌های لازم را انجام دهند.

فتحی خاطرنشان کرد: حرکت به سمت آموزش‌های شغلمحور، توانمند‌سازی نیروی انسانی، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انجام فعالیت‌های جدید و تمرکز برای حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن، از جمله محور‌های اصلی فعالیت جهاددانشگاهی اردبیل است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان برای گسترش فعالیت‌های موثر خود در استان، نیاز به تلاش بیشتر و همراهی مسئولان دارد، تصریح کرد: جهاددانشگاهی با راه‌اندازی مراکز رشد، درمان ناباروی، مطالعات شهری و آموزش تخصصی کوتاه مدت و اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی توانسته است اعتماد مسئولان استانی را به خود جلب نماید.

مدیر مالی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل اضافه کرد: سال گذشته در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با تکمیل ساختمان مرکزی این واحد و استقرار بخش‌های ستادی، آموزشی و پژوهشی، نسبت به کاهش هزینه‌های جاری واحد اردبیل اقدام شد.