امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۸

معرفي اداره امور اداري و عمومي

بطور كلي، كليه امور پرسنلي كاركنان و خدمات اداري جهاددانشگاهي اعم از انجام امور استخدامي ، اجراي آئين نامه ها و دستورالعملهاي استخدامي ، خدمات در جهت رفاه پرسنل و پيگيري امور عمومي نظير ارائه خدمات نقليه ، غذاخوري و ... بر عهده اين اداره مي باش
معرفي اداره امور اداري و عمومي
سه شنبه | ۱۳۹۲/۰۲/۱۷ - ۱۱:۱۴ |
مطالب معاونت پشتیبانی

بطور كلي، كليه‌ امور پرسنلي‌ كاركنان‌ و خدمات‌ اداري‌ جهاددانشگاهي‌ اعم‌ از انجام‌ امور استخدامي‌، اجراي آئين‌نامه‌ها و دستورالعملهاي‌ استخدامي‌، خدمات‌ در جهت‌ رفاه‌ پرسنل‌ و پيگيري‌ امور عمومي‌ نظير ارائه‌ خدمات‌ نقليه‌، غذاخوري‌ و ... بر عهده‌ اين‌ اداره‌ ‌مي‌باشد.

در ادامه پست هاي سازماني مرتبط با اين اداره بر اساس چارت تشكيلاتي معاونت پشتيباني جهاد دانشگاهي واحد استان اردبيل را مي توانيد مشاهده فرماييد.

1.  كارشناس امور اداري و رفاهي
  2. متصدي كارگزيني
  3. متصدي وسايل نقليه
  4. متصدي امور خدماتي
  5. نگهبان
  6. متصدي امور دفتري و تايپ (دبيرخانه)

اطلاعات ارتباط با هريك از بخش هاي اين اداره مي توانيد در بخش معرفي همكاران معاونت پشتيباني مشاهده نماييد.