امروز : سه شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۳

ارائه خدمات مشاوره تغذیه در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از ارائه خدمات مشاوره تغذیه در مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد.
ارائه خدمات مشاوره تغذیه در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۴/۱۶ - ۱۳:۴۸ |
مركز درمان ناباروري قفقاز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلیبا اعلام این خبرافزود: با توجهبه اهمیت الگوی غذایی و ارتباط موثر آن با ناباروی و سلامت باروری،خدمات مشاوره در خصوص تغذیه در این مرکز به مراجعه‌کنندگان ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به نقش رژیم غذاییدر تولید مثل و حفظ سلامتی بدن، اظهار کرد: افراد می‌توانند از اول مردادماه سالجاری در روزهای شنبه و پنجشنبه هر هفته با مراجعه به مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل از خدمات مشاوره تغذیه بهره‌مند شوند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه یکی از بهترین و سالم‌ترین روش‌ها در درمان ناباروریاستفاده از رژیم غذایی مناسب است، ادامه داد: مطالعات نشان داده است که تغییرات اندکی در رژیم غذایی سبب تقویت باروری، جلوگیری از سقط جنینو تضمین بارداری سالم و موفق می‌شود.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه تغذیه‌ی سالم به افزایش باروری کمک و در مقابل آن تغذیه ناسالم از قدرت باروری زنان و هم مردان می‌کاهد، یادآور شد: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل با اتاق عمل، کلینیک تخصصی مردان و زنان، آزمایشگاه تشخیص طبی، جنین‌شناسی و ژنتیک، بخش جراحی محدود و سرپایی، مشاوره ژنتیک، مامایی تغذیه و روانشناسی و با بهره‌مندی از کادر مجرب و متخصص خود آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است.