امروز : دوشنبه ۰۳ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۱

برگزاری کارگاه معرفی استاندارد ملی هفت سین آراستگی در شرکت آب منطقه ای اردبیل/ استاندارد هفت سین آراستگی به بهبود کیفیت فعالیت‌ها کمک می‌کند

به همت جهاددانشگاهی اردبیل کارگاه آموزشی معرفی استاندارد ملی هفت‌سین آراستگی (s7) و مدل تعالی سازمان آراسته و استاندارد، شنبه ۱۱ خرداد ماه در شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شد.
شنبه | ۱۳۹۸/۰۳/۱۱ - ۱۴:۳۱ |
اخبار پژوهشي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این کارگاه مسئول دبیرخانه کشوری استاندارد آراستگی محیط با بیان اینکه هدف این استاندارد پیشگیری از انواع ضایعه و اتلاف است، افزود: استاندارد محیط کار، فکر، اشخاص و خدماتبا اتکا بر مشارکت افراد محقق می‌شود.

طه محمدحسینی حیران اظهار ‌کرد: ساختار استاندارد و سیستم آراستگی، سرآمدی در آگاهی، سوا کردن و جداسازی، سامان‌دادن، پاکیزگی و سرآمدی در فرهنگ از اصول مهم مدل تعالی هفت سین آراستگی است.

وی با اشاره به اینکه استاندارد ملی هفت‌سین آراستگی همچون آینه منعکس کننده عادات و الگوهای رفتاری است، تصریح کرد: لازم است با توجه به شخصیت اطرافیان به دنبال اصلاح و بهسازی برخی از رفتارها باشیم و بسیاری از مشکلات روزمره را با به کارگیری این استاندارد از سر راه برداریم.

نماینده دبیرخانه هفت‌سین آراستگی در استان اردبیل یادآور شد: این استانداد از نادرترین سیستم‌هاست که با اجرای آن نتایج پیشرفت به سرعت نمایان و همچنین این استاندارد به بهبود کیفیت فعالیت‌ها و پیشگیری از حوادث و ضایعات کمک می‌کند.

محمدحسینی حیران خاطرنشان کرد: عدم احتیاج به سیستم‌ و نظام پیشتاز، نتایج مثبت و سریع در اجرا، فراگیر بودن اجرای سیستم در زندگی فردی و اجتماعی و همچنین محیط‌کار و عدم نیاز به آموزش پیچیده از نکات مثبت اجرای سیستم استاندارد هفت سین آراستگی است.

وی یادآور شد: سمت‌گیری رهبری، سازماندهی زیرساخت‌ها و اطلاعات مدون، ساماندهی شایستگی کارکنان، سوا‌سازی ضایعات، ساماندهی محیط‌کار، پاکیزگی و سلسله‌ مراتب بهبود از الزامات طبقه‌بندی شده این استاندارد است که در کلیه سازمان‌های تولیدی و خدماتی در سه گروه کوچک، متوسط و بزرگ قابل اجرا است.

مسئول دبیرخانه کشوری استاندارد آراستگی محیط با بیان اینکه در سایه عمل به اصول استاندارد ملی هفت‌سین آراستگی می‌توان به معنای آن پی‌برد، اضافه کرد: مدیریت زمان با درک ارزش وقت، تقسیم اوقات و اولویت‌بندی اقدامات در زندگی تحقق می‌یابد.

محمدحسینی حیران افزود: کاهش زمان تلف شده، ضایعات و آلودگی‌ها، کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری، استفاده بهینه از امکانات، ارتقاء کیفیت و رهبری سازمان از برخی از نتایج مثبت حاصل از اجرای تکنیک هفت‌سین آراستگی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه سرآمدی در فرهنگ‌سازی در اجرای این استاندارد امری مهم است و اگر صورت نگیرد پایدار نخواهد بود، یادآور شد:تثبیت و نگهداری شرایط در وضعیت سامان یافته با بازآموزی و نهادینه کردن نظام آراستگی، تداوم مشارکت، ایجاد فرهنگ و عادات صحیح، کنترل اصول ساماندهی، پاکیزگی و ترتیب و پویایی سیستم میسر می شود.

گفتنی است دبیرخانه استاندارد ملی هفت سین آراستگی(s7) و مدل تعالی سازمان آراسته و استاندارد در استان در جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا مستقر است.