امروز : دوشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۸
مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اردبیل:

بازنگري در مأموریت جهاددانشگاهی، اهداف علمي کشور را تحقق می‌بخشد/ تشديد تحريم‌ها، مأموريت جهاددانشگاهي را دوچندان کرده است

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: جهاددانشگاهي، تبلوري عيني از الگوسازي انقلاب اسلامی براي رسيدن کشور به قله‌های رفیع علمی و پژوهشی جهان است.
سه شنبه | ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ - ۱۲:۴۴ |
اخبار پژوهشي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، جواد فرخی با بیان این مطلب افزود: توجه به روند تکاملي و توسعه‌اي جهاددانشگاهي در سال‌هاي فعاليت خود نشان می‌دهد که کارنامه اين نهاد در سه ساحت پژوهشي و تحقيقاتي، آموزشي و فرهنگي، برگرفته از انقلاب است.

وی اظهارکرد: این نهاد با تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و برنامه‌ریزی فرهنگی- تربیتی و ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در قشر جوان در راستای مقابله با غرب‌زدگی و انحرافات در چارچوب سیاستهای فرهنگی کشور تلاش می‌کند.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: انجام تحقیقات توسعه‌ای و کاربردی،ارائه خدمات علمی _ فنی در زمینه‌های مختلف، حمایت، تشویق و جذب پژوهشگران جوان و مستعد، برنامه‌ریزی و ایجاد شرایط و امکانات لازم به منظور فراهم آوردن زمینه فعالیت‌های علمی و پژوهشی بر مبنای شناخت و نیازهای تخصصی جامعه و همچنین مشارکت در ایجاد زمینه‌های مناسب برای اشتغال از برنامه‌هایی است که به توسعه فعالیت این نهاد در کشور کمک کرده است.

فرخی با بیان اینکه با اطلاع‌رساني دستاوردها و موفقيت‌هاي جهاددانشگاهي و حاکم شدن گفتمان اقتصاد مقاومتي و دانش بنيان، اهداف این نهاد در کشور بهتر محقق می‌شود، خاطرنشان کرد: تشديد تحريم‌هاي دشمنان انقلاب اسلامي بر علیه کشورمان، اهميت مأموريت راهبردي نهادهاي علمی پژوهشی مانند جهاددانشگاهي را دوچندان کرده است.

وی ادامه داد: با بازنگري در اهداف و مأموريت‌ها وحفظ روحيه جهادي و فرهنگي جهاددانشگاهی می‌توان به دور از موازي کاري، اهداف انقلاب اسلامی در عرصه علمي و فناوري را بهتر تحقق بخشید.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهم‌ترين ويژگي متمايز كننده و برجسته جهاددانشگاهی از سایر نهادها را حاکمیت فرهنگ جهادی عنوان کرد و یادآورشد: جهاددانشگاهي از بدو تأسيس به دليل مختصات زماني، محلي براي تجميع نيروي‌هاي خواهان استقلال و خودكفايي بوده است و در این 40 سال نیز همچنان روحيه استقلال‌طلبي خود را حفظ کرده و تبديل به مأمني براي محققين و پژوهشگران در سطح ملي شده است.

فرخی با اشاره به اینکه پژوهشگران این نهاد انقلابی، توسعه و پيشرفت كشور را ارزش انساني، اخلاقي و وظیفه میهنی می‌دانند، اضافه کرد: روحيه كمال طلبي در ميان محققان و مديران جهاددانشگاهي، اين نهاد را تبديل به نهادی خود راهنما در مسير پرتلاطم توسعه كرده است.

وی افزود: بیشتر فعالیت‌های دهه اول جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل در حوزه فرهنگی و آموزشی بوده و باقرارگیری در نیمه‌های دهه دوم علاوه بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی، در حوزه پژوهش نیز فعالیت‌های چشمگیری صورت پذیرفته که نشان از برنامه‌ریزی مناسب این نهاد برای رفع نیاز‌های استان با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌های آن دارد.

مدیر اجرایی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اردبیل در حوزه پزشکی با اولویت درمان ناباروری،کشاورزی با رویکرد گیاهان دارویی و فندقو گردشگری سلامت فعالیت می کند و اهداف خود را پیش می برد.

فراخوان

farakhan