امروز : پنج شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۸

تولداولین کودک به روش IVF درمرکز درمان ناباروری قفقاز

با گذشت 12 ماه از آغاز روش IVF در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل، با تولد اولین کودک به این روش، وعده مسئولان این مرکز محقق شد و پدر و مادر او نام محمد را برایش برگزیدند.به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، پزشک م
تولداولین کودک به روش IVF درمرکز درمان ناباروری قفقاز
دوشنبه | ۱۳۹۲/۰۷/۰۸ - ۱۱:۵۶ |
اخبار پژوهشي

تحقق یک وعده:
تولد اولین کودک به روش IVF درمرکز درمان ناباروری قفقاز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، پزشک معالج زوج نابارور اردبیلی در این باره گفت: والدین این کودک از یک سال پیش به مرکز درمان ناباروری قفقاز مراجعه نموده و با تشکیل پرونده ای خواستار حل معضل نازایی خود شدند که با معاینات و آزمایش های صورت گرفته روش درمانی IVF برای آنان در نظر گرفته شد.
دکتر رویا گسیلی اظهار داشت: پس از انجام عمل IVF بر روی این زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز، مراقبت ها و معاینات متعددی بر روی مادر انجام گرفت و موفق شدیم او را به مرحله تولد کودک برسانیم.
وی با بیان اینکه تولد کودک از طریق سزارین در بیمارستان قائم( عج) اردبیل انجام گرفت، اذعان داشت: کودک به دنیا آمده و از سلامت کامل برخوردار است و وزن وی در لحظه تولد 3 کیلو و 350 گرم بود و لازم است همچون نوزادان دیگر از این پس زیر نظر پزشک اطفال تحت مراقبت های پس از تولد قرار گیرد.
گسیلی ادامه داد: این روش به باروری در شرايط آزمایشگاهي معروف است که در علم پزشکی به آن In Vitro Fertilisation اطلاق می گردد و شامل فريز و نگهداري اسپرم، فريز و نگهداري تخمك و فريز و نگهداري جنين می باشد.
وی گفت: در این روش ترکیب ساده تخمک زن با اسپرم مرد در آزمایشگاه صورت می گیرد و پس از لقاح، جنین را تا مرحله ای معین در آزمایشگاه پرورش داده و سپس این جنین را از طریق گردن رحم( سرویکس) به درون رحم زن وارد می سازند.
این متخصص مرکز درمان ناباروری قفقاز علل استفاده از IVF براي درمان ناباروري را تشریح کرد و افزود: مشكلات لوله هاي رحمي، آندومتريوز، نازايي به دليل ناشناخته، نازايي به علت فاكتور سرويكال، نازايي با فاكتور مردانه و اختلالات تخمك گذاري، كاهش رزرو تخمداني و نازايي در ارتباط با سن از دلایل استفاده از این روش محسوب می گردد.
گسیلی با بیان اینکه چرخه کامل درمان ناباروری در مرکز درمان ناباروری قفقاز انجام می پذیرد، خاطرنشان کرد: همه تلاش پرسنل این مرکز آن است که پاسخی شایسته و رضایت بخش به اعتماد مراجعان و مردم عزیز بدهند که با امید فراوان برای برخورداری از نعمت فرزند مراجعه می نمایند.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان