امروز : دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۴

عملکرد مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل ارزیابی شد

با حضور گروه ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، عملکرد فرهنگی و آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
عملکرد مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل ارزیابی شد
سه شنبه | ۱۳۹۸/۰۹/۱۲ - ۱۳:۳۰ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کنترل و نظارت به منظور سنجش میزان تحقق اهداف، ارزشیابی رشته‌های تحصیلی، کیفیت‌سنجی و کیفیت‌بخشی آموزش‌های مراکز و همچنین بررسی زیرساخت‌های آموزشی و فرهنگی جهت ارائه خدمات به دانشجویان انجام شد.

در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل طبق اعلام نهادهای نظارتی، از مراکز فعال و مورد قبول در استان محسوب می‌شود و رشته‌های تحصیلی آن بر اساس نیازسنجی در جهت اشتغالزایی دانشجویان استان برنامه‌ریزی شده است.

گفتنی است این مرکز امکانات و تجهیزات آموزشی مورد نیاز را برای تحصیل دانشجویان در 12 کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی فراهم کرده و همچنینبابهره‌گیری از اساتید مجرب استان، خدمات آموزشی ارائه می‌شود.