امروز : دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۱

برگزاری کارگاه آموزشی "کارآفرینی" در شهرستان نمین / خلاقیت و نوآوری مهم‌ترین اصل در کارآفرینی است

به همت جهاددانشگاهی استان و با مشارکت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل و در راستای توانمندسازی بانوان، کارگاه آموزشی "کارآفرینی" یکشنبه 19 آبان در دانشگاه پیام نور واحد نمین برگزار شد.
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۸/۱۹ - ۱۵:۵۷ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مدرس این کارگاه با بیان اینکه کارآفرینی همان ایجاد کسب‌وکار بر مبنای ایده جدید و یا توسعه کسب‌وکار موجود است، افزود: برای کارآفرین شدن لازم است تا با ایده‌پردازی برای یافتن راه‌حل‌های جدید و قابل اجرا در جهت رسیدن به هدف گام برداریم.

آزاده زیرک اظهار کرد: آمادگی و تصمیم جدی برای اشتغال، کارآفرینی، نوآوری،شناسایی و ارزیابی فرصت، طرح کسب و کار، تاسیس و راه اندازی، تثبیت و اداره کسب و کاراز گام‌های مهم موفقیت در کارآفرینی است.

وی با اشاره به اینکه خلاقیت و نوآوری مهم‌ترین اصل در کارآفرینی است، تصریح کرد: قلمرو اطلاعات و دانایی، مهارت‌های مربوط به خلاقیت و انگیزه‌ها از عناصر خلاقیت هستند که بر هر یک از آنها، عواملی نیز موثر است که باعث تقویت یا تضعیف آن‌ها می‌شوند.

مدرس این کارگاه با بیان اینکه برای رشد خلاقیت باید با موانع فردی، محیطی، سازمانی، اقتصادی، فرهنگی، ادراکی، احساسی و هیجانی آشنا شد تا موفق عمل کرد، ادامه داد: شروع هر نوع کسب و کار نیاز به مطالعه و امکان سنجی دارد که در سه مرحله تحلیل اقتصادی، بازار و تحلیل فنی انجام می‌گیرد.

زیرک یادآور شد:تصمیم‌گیری برای ادامه دادن یا ندادن کسب و کار، یکی از حیاتی‌ترین تصمیم ها در توسعه فعالیت است که مطالعه امکان‌سنجی در کسب و کار می تواند منبع اصلی اطلاعات در این امر مهم محسوب شود.

وی با بیان اینکه کارآفرين بايد به طور مرتب به دنبال ارتقای توانايی‌هاي فني با توجه به كسب وكار خود باشد، تصریح کرد: تحمل اخبار ناگوار، مديريت ذهن، طرح سوالات كليدي، زيركي، نوآوري و خلاقيت، تحمل ابهام، ارتباط راغبانه، از مهارت‌هاي عمومي كارآفرينان جهت مقابله با تهديدها است.

این کارشناس کارآفرینی با اشاره به اینکه قدرت نوآوري و خلاقيت در زمان بروز تهديد و وجود نقاط ضعف شكوفا می‌شود، خاطرنشان کرد: كارآفرينان آمادگي خود را برای برخورد با تهديدات حفظ مي‌كنند، به گونه اي كه تهديد نه تنها موقعيت آن‌ها را متزلزل نمي‌كند بلكه سبب ارتقاء‌شان مي‌شود.