امروز : دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۵

یک هزار و ۸۷ نفر در آزمون استخدامی آتش‌نشانی در اردبیل رقابت می‌کنند

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل از ثبت نام یک هزار و 87 نفر در آزمون استخدامی مشاغل آتش‌نشانی در استان خبر داد.
 یک هزار و 87 نفر در آزمون استخدامی آتش‌نشانی در اردبیل رقابت می‌کنند
دوشنبه | ۱۳۹۸/۰۴/۳۱ - ۱۱:۴۷ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، بهرنگ کوهی با اعلام این خبر افزود: در آزمون مذکور 40 نفر در چهار رشته شغلی آتش‌نشان، راننده وسایط نقلیه تندرو سنگین، کاردان و کارشناس آتش‌نشان به صورت پیمانی در استان اردبیل استخدام خواهند شد.

وی با بیان اینکه آزمون استخدامی مشاغل آتش‌نشانی در دو مرحله علمی و عملی انجام خواهد شد و معرفی‌شدگان به آزمون عملی سه برابر ظرفیت خواهد بود، اظهارکرد: این آزمون توسط جهاددانشگاهی استان با همکاری استانداری اردبیل همزمان با سراسر کشور، 18 مردادماه سالجاری برگزار می‌شود.

گفتنی استدر این آزمون استخدامی در سطح کشور یک صد و شش هزار و 387 نفر ثبت نام کرده‌اند که سه هزار و 781 نفر به استخدامآتش نشانی در خواهند آمد.