امروز : سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۱۵

برگزاری کارگاه آموزشی دانش‌آموزی طرح داناب در شهرستان گرمی

به همت جهاددانشگاهی اردبیل و با مشارکت شرکت آب منطقه‌ای استان، کارگاه آموزشی طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب(داناب) روز پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه در شهرستان گرمی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی دانش‌آموزی طرح داناب در شهرستان گرمی
پنج شنبه | ۱۳۹۸/۰۲/۲۶ - ۱۰:۴۳ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این کارگاه آموزشی که با حضور دانش‌آموزان مقطع متوسطه شهرستان گرمی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی شهرستان گرمی برگزار شد مدرس این کارگاه، برگزاری طرح داناب را گامی اساسی در بهینه‌سازی مصرف آب خواند و گفت: برای فرهنگ‌سازی باید پایه‌ای عمل کرد به همین خاطر اجرای این طرح در مدارس انجام می گیرد.

اباصلت ابراهیمی با اشاره به وضعیت منابع آب استان و چالش‌های پیشروی منطقه در حوزه‌های مرتبط با منابع آبی اشاره و تصریح کرد: برای حفظ و صیانت از این منابع ارزشمند باید شما دانش‌آموزان ورود و به عنوان سفیران مصرف بهینه آب کشور عمل کنید.

وی اضافه کرد: مدرسه، در واقع محل آموزش اصول زندگی است به همین خاطر برای جلوگیری از هرگونه بحران، اصلاح یک امر و نهادینه کردن پسندیده‌ترین کارها باید از بهترین نهاد که آموزش و پرورش و مدرسه است و پذیرنده بهترین الگوهای اصلاحی که همان دانش‌اموزان هستند، بهره بگیریم.
در این کارگاه راه‌های کاربردی صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب و راه های انتقال آن به نسل آینده برای دانش‌آموزان تشریح و در پایان از شرکت کنندگان آزمون طرح داناب اخذ و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

• اعطای کارت ناجی افتخاری به معاون آموزش و پرورش گرمی

در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی دانش‌آموزی‌ نجات آب شهرستان گرمی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری ابراهیمی، معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمی در اجرای طرح داناب، کارت ناجی افتخاری آب به صورت نمادین به او اعطا شد.