امروز : دوشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۹
همزمان با سراسر کشور؛

آزمون دومین دوره جذب" تسهیل‌گران اقتصادی – اجتماعی" در اردبیل برگزار شد

همزمان با سراسر کشور آزمون دومین دوره جذب" تسهیل‌گران اقتصادی – اجتماعی"روز جمعه 13 اردیبهشت‌ در مرکز آموزش جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل برگزار شد.
آزمون دومین دوره جذب" تسهیل‌گران اقتصادی – اجتماعی" در اردبیل برگزار شد
شنبه | ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ - ۱۲:۳۲ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مدیر اداره آموزش و برنامه‌ریزی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: در این آزمون ناظرانی از بنیاد برکت و شرکت تدبیر برکت بر نحوه برگزاری آزمون مذکور نظارت داشتند.

بهرنگ کوهی با بیان اینکه آزمون دومین دوره جذب" تسهیل‌گران اقتصادی – اجتماعی" با شرکت 9 داوطلب مرد و دو زن اجرا شد، اظهارکرد: در این آزمون شرکت‌کنندگان در مدت زمان 40 دقیقه به سوالات روانشناختی و 150 دقیقه به سوالات تخصصی پاسخ دادند.

وی ادامه داد: افراد پس از قبولی در آزمون کتبی و انجام مصاحبه‌های تخصصی و روان‌شناسی و حضور در دوره‌ی آموزشی پانزده روزه، به عنوان تسهیل‌گران بنیاد برکت انتخاب و در روستاها و مناطق محروم شهرستان خلخال و کوثر در فعالیت‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت مشارکت خواهند کرد.

مدیر اداره آموزش و برنامه‌ریزی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه به داوطلبان پس از طي دوره‌هاي آموزشي و كسب موفقيت گواهينامه تسهيلگري اعطا خواهد شد، یادآورشد: این آزمون علاوه بر اردبیل به صورت همزمان در 24 استان کشور نیز برگزار شد.

فراخوان

farakhan