امروز : پنج شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۷

برگزاری رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه "در اردبیل

به همت دفتر اشتغال جهاددانشگاهی اردبیل، سومین رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه" از مجموعه رویدادهای کارآفرینی جهاددانشگاهی با حضور محققان و پژوهشگران گیاهان دارویی 15 اسفندماه برگزار شد.
چهارشنبه | ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ - ۰۹:۵۰ |
اخبار روابط عمومي

برگزاری رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه "در اردبیل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل در حاشیه بازدید از یکی از گلخانه های گیاهان دارویی اردبیل گفت: این رویداد با مجوز سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی و با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی، آگاهی از کسب و کار نتیجه بخش، آموزش و آشنایی با مراحل کشت انواع گیاهان دارویی در شرایط گلخانه ای و توانمندسازی فناوران مستقر در مرکز رشد و محققان برگزار شد.

مهران محمدی با بیان اینکه در رویداد "دیدار در گلخانه" علاقه مندان با مراحل راه اندازی و نحوه فعالیت گلخانه آشنا شدند خاطرنشان کرد: در برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی، برای ادامه رویدادها، برنامه ریزی شده است تا زنجیره اطلاعات و مهارت افزایی تکمیل گردد.

برگزاری رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه "در اردبیل

در این رویداد، مدیر گلخانه گیاهان دارویی، با ارائه گزارشی از روند ایجاد این گلخانه گفت: با تدوین برنامه مناسب جهت راه اندازی و توسعه فعالیت های خود و پس از مناسب سازی محیط، اقدام به تجهیز سالن های گلخانه کردیم.

حمید عادل اظهار با اشاره به میزان کارآفرینی در این حوزه گفت: به طور مستقیم 20 نفر و غیر مستقیم و فصلی 100 نفر از محل فعالیت های این گلخانه صاحب شغل شده اند و با پوشش مناسبی که در حال شکل گیری است این میزان قابل افزایش نیز خواهد بود.

این کارآفرین ادامه داد: به عنوان فردی که سختی های راه اندازی یک کسب و کار را کشیده ام به علاقه مندان این حوزه، پیشنهاد مطالعه مطلوب و اثربخش در حوزه گیاهان دارویی را می دهم تا با دانش افزایی بتوانند از مهارت مناسب برای ایجاد گلخانه و البته بازاریابی برخوردار شوند.

عادل تصریح کرد: کسانی که به این حوزه نگاه کارآفرینانه دارند باید از ابتدا به فکر بازار محصولات خود با نیازسنجی های بازار هدف باشند و با خلق یک عنوان تجاری و سازمان دهی مطلوب مواد اولیه مورد نظر را تدارک دیده و ادامه فرآیند را پیگیری نمایند.

وی اضافه کرد: جوانان جویای کار و فارغ التحصیلان دانشگاه ها نباید منتظر شغل اداری بلکه بایستی روحیه ورود به دنیای کار و اشتغال را در خود تقویت کرده و با بهره گیری از فناوری های روز و تشکیل تیم های کاری، به رهبری ایده های ارزشمند فکری خود بپردازند.

در پایان این رویداد، شرکت کنندگان ضمن بازدید از بخش های مختلف گلخانه و اطلاع از نحوه فعالیت آن، سؤالات اختصاصی خود را با کارآفرین این مجموعه و صاحب نظران حاضر مطرح و پاسخ مناسب دریافت نمودند

برگزاری رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه "در اردبیل

برگزاری رویداد کارآفرینی "دیدار در گلخانه "در اردبیل.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان