امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۷
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل:

جهاددانشگاهی در اجرایی شدن طرح اشتغال فراگیر روستایی به دولت کمک کند

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل گفت: از ظرفیت جهاددانشگاهی در اجرای طرح اشتغال فراگیر روستایی و اشتغال پایدار روستایی استفاده خواهیم کرد.
جهاددانشگاهی در اجرایی شدن طرح اشتغال فراگیر روستایی به دولت کمک کند
یکشنبه | ۱۳۹۶/۱۲/۱۳ - ۱۱:۰۹ |
اخبار روابط عمومي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، آرام حلیم یکشنبه 13 اسفند با بیان این مطلب در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل و با اشاره به اینکه اردبیل جز استان های کم برخوردار و توسعه نیافته در کشور است افزود: خوشبختانه در سال های اخیر، فعالیت خوبی در راستای توسعه و اشتغال روستایی شکل گرفته است اما با این وجود این حوزه به تلاش بیشتری نیاز دارد.

وی سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه از سوی دولت برای ایجاد اشتغال پایدار فراگیر روستایی و توانمندسازی نیروی انسانی این روستاها را یادآور شد و تصریح کرد: موسسات پژوهشی و آموزشی همچون جهاددانشگاهی می توانند در اجرایی شدن این طرح به دولت کمک کنند.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل مهاجرت را یکی از عوامل به وجود آمدن بیکاری و آسیب های اجتماعی عنوان و خاطرنشان کرد: با ایجاد امکانات رفاهی و زیرساخت های لازم برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در روستاها می توان از میزان مهاجرت به شهر و توسعه حاشیه نشینی جلوگیری کرد.

در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از آمادگی این نهاد برای همکاری با استانداری اردبیل برای اجرای طرح اشتغال فراگیر روستایی و بررسی آسیب های حاشیه نشینی خبر داد و اضافه کرد: با تقویت و ایجاد فرصت های شغلی موجود و جدید، زمینه ماندگاری روستاییان در روستاها فراهم و زمینه مهاجرت معکوس از شهر به روستاها فراهم می شود.

مهران اوچی اردبیلی تلاش برای ایجاد فرصت های شغلی و کارآفرینی را رویکرد اصلی فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی عنوان و خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی مراکز جدیدآموزشی و تحقیقاتی در شهرستان های استان، سعی داریم زمینه مهارت‌آموزی و بسترسازی برای اشتغال فراگیران و کارآفرینی را فراهم نماییم.

وی ظرفیت های استان در زمینه گردشگری، کشاورزی و طبیعی برشمرد و افزود: مرکز خدمات تخصصی مطالعات شهری جهاددانشگاهی اردبیل می تواند با همکاری اداره کل امور روستایی و شوراهای اسلامی استان در زمینه توسعه پایدار و اشتغال فراگیر روستایی ورود نماید.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل یکی از قطب های گیاهان دارویی کشور است اضافه کرد: این واحد با راه اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی در این عرصه وارد شده است.