امروز : یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۴۴
به همت مرکز انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب "کشاورزی دقیق" وارد بازار نشر شد

مرکز انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل کتاب "کشاورزی دقیق؛ جنبه‌های حاصلخیزی و بهره‌وری خاک" را در پنج فصل و 256 صفحه منتشر کرد.
کتاب "کشاورزی دقیق" وارد بازار نشر شد
چهارشنبه | ۱۳۹۸/۰۶/۱۳ - ۰۹:۵۰ |
اخبار روابط عمومي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب که تالیف پرفسور کی.ار. کریشنا در سال 2013 می‌باشد به همت دکتر ولی رسولی شربیانی، عضو هیات علمی و مهندس سجاد سرداری، دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی ترجمه شده است.

از مطالب مهم کتاب"کشاورزی دقیق؛ جنبه‌های حاصلخیزی و بهره وری خاک" می‌توان به باروری خاک، نظارت بر رشد محصول، تجهیزات الکترونیکی، سنجش از دور، اطلاعات جهانی و سیستم‌های موقعیت‌یابی، مدل‌های کامپیوتری، پشتیبانی تصمیم‌گیری، فناوری متغییر سرعت، حسابرسی و تکنیک‌های دقیق اشاره کرد.

این کتاب که زمینه آشنایی کامل و کاربردی تأثیر تکنیک‌های GPS را برای تنظیم عرضه کود بر اساس توزیع مواد مغذی خاک و اهداف تولیدی کشاورزان فراهم کرده به قیمت 30 هزار تومان از کتابفروشی‌ها قابل تهیه است.