امروز : سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۳۳
در آستانه ۱۶ مرداد؛

تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی اردبیل با آرمان‌های انقلاب اسلامی

در آستانه 16 مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، جهادگران جهاددانشگاهی استان اردبیل با حضور در گلزار شهدای "غریبان" ضمن عطرافشانی مزار شهدا، با آرمان‌های انقلاب تجدید بیعت کردند.
تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی اردبیل با آرمان‌های انقلاب اسلامی
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ - ۱۱:۱۳ |
اخبار روابط عمومي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این مراسم که یکشنبه 13 مرداد ماه با حضور رئیس و اعضای جهاددانشگاهی ‌استان اردبیل برگزار شد، شرکت‌کنندگان ضمن قرائت فاتحه و زیارت‌نامه شهدا، با نثارگل و عطرافشانی مزار شهیدان، با آرمان‌های انقلاب، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.

در این مراسم، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، زنده نگه داشتن یاد و خاطره حماسه‌سازان هشت سال دفاع مقدس را ضروری دانست و افزود: زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهيدان، يك ضرورت اجتناب‌ناپذير است و در حال حاضر بيش از هر زمان ديگري، بايد به راه شهيدان توجه شود.

مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس، جوانان با فداکاری، کشور را با عزت و اقتدار حفظ کردند، اظهار کرد: وظیفه داریم با تأسی از فرمایشات امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری و با مدیریت جهادی در سنگر خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنیم تا به روند تعالی کشور شتاب دهیم.

وی ادامه داد: عزت و آبروی نظام و انقلاب مرهون از خودگذشتگی‌های شهدا و ایثارگران است و مردم کشور همواره قدردان فداکاری‌های این دلاورمردان هستند.