امروز : شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۳۵
به همت جهاددانشگاهی؛

اجرای طرح "سرباز ماهر" در اردبیل آغاز شد

به همت جهاددانشگاهی و با حضور کارشناس دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان، اجرای طرح "سرباز ماهر" یکشنبه 26 خردادماه در استان اردبیل آغاز شد.
اجرای طرح "سرباز ماهر" در اردبیل آغاز شد
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۳/۲۶ - ۱۶:۲۲ |
اخبار روابط عمومي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، کارشناس دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه بازدید از روند اجرای این طرح در استان اردبیل گفت: طرح مذکور بر اساس تفاهم نامه همکاری بین وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح توسط جهاددانشگاهی در 16 استان کشور در حال اجرا است.

سیدمهدی فقیهی، طرح "سرباز ماهر" را بستر مناسبی برای مهارت‌آموزی، افزایش توانمندی وایجاد اشتغال مولد و پایدار برای قشر جوان عنوان و خاطرنشان کرد: در این طرح افراد می‌توانند علاوه بر آموزش نظامی، ضمن توانمندی، مقدمات شروع یک کار جدید و مهارت‌های زندگی را بیاموزند و برنامه‌ریزی دقیقی را برای آینده خود داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه سربازان به عنوان آینده‌سازان کشور محسوب می‌شوند، ادامه داد: در این طرح افراد در زمان پایان دوره خدمت سربازی، علاوه بر اخذ کارت پایان خدمت، گواهینامه معتبر دوره‌های تخصصی و عمومی نیز دریافت می‌کنند که این امر شانس اشتغال و کارآفرینی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

کارشناس دفتر طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه طرح "سرباز ماهر" در 16 استان در بین پرسنل و سربازان نیروهای مسلح (نظامی، سپاه پاسداران، وزارت دفاع، ارتش) در پادگان‌ها در حال اجراست، تصریح‌کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح سرباز ماهر موظف است در هر استان یک هزار سرباز را طی ۸۰ ساعت تحت پوشش آموزش‌های لازم قرار دهد.

فقیهی افزود: طول مدت برگزاری این طرح ۶ ماه است و در قالب آن دوره‌های آموزشی مهارت‌های عمومی اشتغال و مهارت‌های عمومی زندگی به صورت کاربردی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح می‌تواند صفر تا صد آغاز یک کسب و کار و پیش درآمدی برای شروع فعالیت سازنده باشد، تصریح کرد: امیدواریم طرح "سرباز ماهر" موجب پرورش ایده‌ها در ذهن جوانان شود و زمینه‌های لازم برای خودشناسی و تنظیم اهداف زندگی‌شان را فراهم کند.

در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: با توجه به سبقه جهاددانشگاهی در آموزش دوره‌های مهارت محور، تمامی توان خود را در جهت برگزاری هر چه بهتر این طرح بکار خواهیم بست.

مهران اوچی اردبیلی اظهار کرد: امیدواریم اجرای موفق طرح سرباز ماهر زمینه ساز ارتقاء مهارت و اشتغال جوانان را در استان فراهم کند.