امروز : پنج شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۲

ديدار اعضاي جهاددانشگاهي اردبيل با خانواده شهيدان نفيسي

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل، در اين ديدار مدير روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل با گراميداشت ايام‌الله دهه مبارك فجر گفت: دیدار با خانواده شهدا به‌منظور  قدرداني از صبر و ايثار آنان و پاسداشت ارزش‌هاي اسلامي ان
ديدار اعضاي جهاددانشگاهي اردبيل با خانواده شهيدان نفيسي
شنبه | ۱۳۹۱/۱۱/۲۱ - ۱۴:۰۳ |
اخبار فرهنگي

بمناسبت ايام‌الله دهه مبارك فجراعضاي جهاددانشگاهي اردبيل در قالب طرح هم‌نشيني با خانواده معظم شهدا  با خانواده شهيدان حسين و ابراهيم نفيسي  دیدار و گفتگو كردند.

مهران محمدي با اشاره به جایگاه خانواده معظم شهدا اظهار داشت: شهيد حسين نفيسي در دوران مبارزات مردم اردبيل با پيشگامي ارزشمند، در آگاه سازي مردم نقش عمده‌اي داشته است و پس از پيروزي انقلاب نيز با حضور در بسيج به عضويت آن درآمد تا روحيه انقلابي خود را همچنان حفظ نمايد.

وي با بيان اينكه برادران نفيسي از شهامت و شجاعت وصف ناپذیري برخوردار بوده‌اند افزود: ایثارگری‌ها و از جان گذشتگی‌های شهدا به اندازه‌ای است که هرگز نمی‌توان آن را به تصویر کشید و اين شهداي عزيز با ايثار جان خود نشان دادند كه براي تحويل دادن انقلاب به صاحب اصلي‌اش بايد از همه چيز خود گذشت.

محمدي جامعه را نیازمند الگوگیری از رفتار و گذشت شهیدان و زندگاني خانواده‌هاي آنان دانست و اظهار داشت: بهره‌گیری از فرهنگ شهادت و ایثار باعث بیمه شدن جامعه در برابر توطئه‌های دشمنان می‌شود و اعضاي جهاد دانشگاهي استان اردبيل خود را نيازمند الگوگيري از فرهنگ شهادت مي‌دانند.

وي بیداری جهان اسلام را به برکت نهضت مردمی امام خمینی (ره) و جانفشانی شهدای انقلاب اسلامی ذكر كرد و اذعان داشت: انقلاب اسلامی مرهون خون پاک شهیدان است و باید از دستاوردهای آنان به خوبی حفاظت کرد.

مدير روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل جامعه امروز را تشنه معارف اسلامي و علم برگرفته از اسلام دانست و گفت: همه آنانكه در عرصه‌هاي علمي تلاش مي‌كنند بايد بخوبي بهاين واقعيت آگاهي داشته و گام‌هاي خود را در مسير اعتلاي اسلام عزيز محكمتر بردارند.

وي ابراز اميدواري كرد با تكيه بر فرهنگ شهادت فضای معنوی که مد نظر امام(ره) و اولیای معزز دین مبین اسلام بوده است به  تدریج در همه جوامع بشري، حاکم گرديده و  تحکیم و تقویت یابد.

در اين مراسم حجت‌الاسلام اسكندرپور نيز در سخناني بر لزوم حفظ ارزش‌هاي اسلامي تاكيد كرد.

وي با بيان اينكه هرچه داريم از شهدا و اسلام عزيز داريم، افزود: لازم است نسل‌‌هاي جديد بيش از پيش با انقلاب آشنا شوند تا بتوانند نسبت به حفظ آنا از همه توان خود بهره گيرند.

اسكندرپور اين اقدام جهاددانشگاهي اردبيل را ارزشمند دانست و بر استمرار آن تاكيد كرد.

در ادامه اين ديدار پدر و برادر شهيدان نفيسي از حضور اعضاي جهاددانشگاهي اردبيل در منزل شهدا قدرداني نموده و براي آنان در  حفظ دستاوردهاي انقلاب و آرمان‌هاي شهدا دعا نمودند.

همچنين خانواده اين شهيدان سرافراز به بيان خاطراتي از آن دو شهيد بزرگوار پرداختند.

شهيد حسين نفيسي كه به عنوان فرمانده واحد عمليات سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامي فعاليت مي‌كرد پس از 7 سال حضور غرور انگيز در جبهه‌هاي جنگ، در حاليكه فرماندهي گروه شناسايي لشگر 27 محمدرسول‌الله را برعهده داشت در تاريخ 4/1/1367 در منطقه حلبچه زير بمباران شيميايي نيروهاي عراقي به فيض شهادت نايل آمد و شهيد ابراهيم نفيسي نيز در سال 1365 در عمليات كربلاي 5 شربت شهادت نوشيد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان