امروز : پنج شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۴

آزمون كتبی چهارمين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان در ۵ حوزه امتحانی استان اردبيل برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل، اكبر قاسمی گفت: آزمون كتبی اين جشنواره در پنج شهرستان از جمله پارس‌آباد، كوثر، مشكين‌شهر، گرمی و اردبيل برگزار خواهد شد.
آزمون كتبی چهارمين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان در 5 حوزه امتحانی استان اردبيل برگزار می‌شود
شنبه | ۱۳۹۱/۱۱/۲۱ - ۱۳:۵۱ |
اخبار فرهنگي

رئيس ستاد استانی چهارمين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان در اردبيل از برگزاری آزمون كتبی اين جشنواره در پنج حوزه امتحانی در استان اردبيل خبر داد.

وی با اعلام اينكه مسئوليت برگزاری آزمون كتبی جشنواره در شهرستان‌ها با دانشگاه پيام نور استان اردبيل است، ادامه داد: تمهيدات لازم برای برگزاری هرچه باشكوهتر اين آزمون انجام شده‌است.

قاسمی تعداد شركت كننده گان در اين جشنواره در سطح استان اردبيل را 500 نفر اعلام كرد و افزود: بيشتر تعداد شركت كنندگان در مركز استان است.

وی مكان برگزاری آزمون كتبی در شهرستان‌ها را دانشگاه پيام‌نور و در اردبيل مسجد دانشگاه محقق اردبيلی عنوان كرد و افزود: آزمون كتبی چهارمين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان به‌صورت هماهنگ كشوري از كتاب گستره دين تاليف آيت‌الله جوادي آملي24 بهمن ماه ساعت 11 برگزار مي‌گردد.

رئيس جهاددانشگاهی واحد استان اردبيل ادامه داد: محل و زمان برگزاری آزمون در مركز استان و حوزه‌های امتحانی از طريق پيامك به شركت كننده‌گان اطلاع‌رسانی خواهد شد .

وي در ادامه ترويج ارزش‌های قرآنی و دينی در بين دانشجويان را وظيفه اصلی نهاد‌های علمی و فرهنگی عنوان كرد و افزود: با توجه به اينكه جهاددانشگاهی يك نهاد فرهنگی و انقلابی است وظيفه خود می‌داند كه در اين راستا رسالت خود را به نحو مطلوبی انجام دهد  .

قاسمي كتاب گستره دين را كتابی غنی و دارای مطالب ارزشنمد و جذاب برای دانشجويان دانست و بيان كرد: سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان جهادداشگاهی هر سال در قالب اين جشنواره به يكی از كتب ارزشمند علمای دينی كشورمان می‌پرازد تا زمينه آشنايی دانشجويان و فرهيختگان علمی را با انديشه‌های علمالی بزرگ دينی فراهم نمايد.

وي هدف از برگزاری اين جشنواره را ترويج آثار و انديشه‌های انديشمندان اسلامی در بين آحاد جامعه، اعتلاء فرهنگ كتابخوانی در بين دانشجويان و عموم جامعه، افزايش آگاهی دانشجويان از لزوم وجود دين در زندگی، ارتقاء سطح علمی و قرآنی عموم جامعه و توجه به مبانی تحول در سبك زندگی ايمانی عنوان كرد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان