امروز : یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۴۲
به همت مرکز انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب "مدیریت محله‌های شهری" وارد بازار نشر شد

مرکز انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل، کتاب "مدیریت محله‌های شهری؛ مبتنی بر سازمان‌های مردم ‌نهاد" را در چهار فصل و 256 صفحه منتشر کرد.
کتاب "مدیریت محله‌های شهری" وارد بازار نشر شد
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۷/۰۷ - ۱۵:۰۸ |
اخبار فرهنگي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب توسط دکتر سید رفیع موسوی و دکتر حسین کلانتری خلیل آباد، اعضای هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی تالیف شده است.

کتاب "مدیریت محله‌های شهری؛ مبتنی بر سازمان‌های مردم‌نهاد" که مشارکت را در سه حوزه نظر، روش و واقعيّت تشریح کرده و به بررسی نوآوری‌های مديريت شهری مشارکتی و گروه‌های مردم نهاد در ایران و خارج از کشور پرداخته است می تواند مورد استفاده کارشناسان، مدیران شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و همچنین برای دانشجویان رشته‌های جغرافیا و برنامه ریزی شهری قرار گیرد.

این کتاب به قیمت 45 هزار تومان از کتاب فروشی‌ها قابل تهیه است.