امروز : سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۰
کتاب تراتولوژی باروری و تکامل منتشر شد

مرکز انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل کتاب «تراتولوژی باروری و تکامل» را منتشر کرد.
کتاب تراتولوژی باروری و تکامل منتشر شد
شنبه | ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ - ۱۰:۳۲ |
اخبار فرهنگي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب توسط علی‌اس. فقی در سال 2017 تألیف و توسط خاطره طوبا، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دکتر ترجمه شده است.

این کتاب با توجه به داشتن اطلاعات کامل از متدلوژی و سم‌شناسی به‌منظور بهره‌مندی مراکز تحقیقاتی، داروسازی، دانشکده‌ها و مراکز تائید غذا و دارو انتخاب و ترجمه شد، که حاوی متدهای ارزیابی و تأثیر مواد سمیت در ارگانوژنز و دوره‌های حاد جنینی است که مسلماً آگاهی از متدهای آزمایشگاهی در شرایط invitro و invivo می‌تواند در تست‌های مربوط به مواد شیمیایی، مواد تغذیه‌ای و نیز داروها و اثرات متقابل دارو در غذا برای اسکرین خاصیت تراتوژنی آن‌ها به‌منظور مصرف در دوران مهم مؤثر بر ارگانوژنز توسط والدین مورداستفاده قرار گیرد.

کتاب تراتولوژی باروری و تکامل در 3 فصل و 256 صفحه‌ای شامل مواد، روش ها و نکته ها جمع بندی شده است و به قیمت 25 هزار تومان قابل تهیه می باشد.